Gratis testlektion i Umeå

Vi erbjuder nu 30 minuter gratis testlektion för nya kunder. Skriv in ditt telefonnummer här nedanför så ringer vi upp dig och bokar in testlektionen.

  Testlektionen är helt kostnadsfri. Testlektionen syftar till att du ska få individuell feedback på din körning av Safes trafiklärare. Baserat på dina förkunskaper och personliga förutsättningar rekommenderas förslag till bästa sättet att ta ditt körkort!

  Ta med en kompis

  Om du har en kompis som också ska ta körkort kan ni tillsammans köra två testlektioner samtidigt, totalt 60 minuter. När vi ringer upp dig får du gärna säga att du har en kompis som vill med så bokar vi in två testlektioner direkt!

  Inte börjat övningsköra än?

  För att få övningsköra privat behöver du och din handledare gå en handledarkurs. Våra erfarna lärare håller kurser på kvällar och helger så att du kan gå när det passar dig.
  Boka handledarutbildning

  Vanliga frågor och svar

  Erbjuder ni verkligen en gratis testlektion?

  Ja, till nya kunder erbjuder vi en gratis testlektion på 30 minuter. Notera att vi erbjuder testlektioner i mån av plats.


  Var sker testlektionen?

  Vi utgår ifrån vår skola på Kungsgatan 53 i Umeå.


  Hur fungerar testlektionen?

  Du får en kostnadsfri körlektion på 30 minuter i bil eller körsimulator med en av våra trafiklärare.

  Övriga paket i Umeå

  Om du känner dig redo att direkt bli kund så erbjuder vi flertalet paket såsom Intensivkurs och Körkort fast pris med lektioner i bil och simulator. Klicka här nedanför för att se vårt utbud i Umeå.
  Se paket