Gratis testlektion i Gävle

Vi erbjuder nu 30 minuter gratis testlektion för nya kunder. Skriv in ditt telefonnummer här nedanför så ringer vi upp dig och bokar in testlektionen.

  Testlektionen är helt kostnadsfri. Testlektionen syftar till att du ska få individuell feedback på din körning av Safes trafiklärare. Baserat på dina förkunskaper och personliga förutsättningar rekommenderas förslag till bästa sättet att ta ditt körkort!

  Ta med en kompis

  Om du har en kompis som också ska ta körkort kan ni tillsammans köra två testlektioner samtidigt, totalt 60 minuter. När vi ringer upp dig du gärna säga att du har en kompis som vill med så bokar vi in två testlektioner direkt!

  Boka digitalt intromöte med trafiklärare

  Om du hellre lär dig mer om våra paket Körkort fast pris eller Intensivkurs Flex i Gävle kan du boka in ett kostnadsfritt digitalt intromöte med en trafiklärare. Du väljer om mötet ska ske över telefon eller video. Klicka på knappen nedanför för att boka in en tid som passar dig.
  Boka intromöte

  Vanliga frågor och svar

  Erbjuder ni verkligen en gratis testlektion?

  Ja, till nya kunder erbjuder vi en gratis testlektion på 30 minuter. Notera att vi erbjuder testlektioner i mån av plats.


  Var sker testlektionen?

  Testlektionen sker hos Bomhus Trafikskola, Forskarvägen 27 i Gävle.


  Hur fungerar testlektionen?

  Du får en kostnadsfri körlektion på 30 minuter i bil eller körsimulator med en av våra trafiklärare.

  Övriga paket i Gävle

  Om du känner dig redo att direkt bli kund så erbjuder vi flertalet paket såsom Intensivkurs och Körkort fast pris med lektioner i bil och simulator. Klicka här nedanför för att se vårt utbud i Gävle.
  Se paket