Sveriges billigaste körkort

Map icon GÄVLE

Safe erbjuder det billigaste sättet att ta B-körkort, tillgängligt för alla, oavsett var du bor.

Våra paket

Nöjd-kund-garanti gäller samtliga paket. Du kan när som helst avbeställa ett köpt paket. Vi tar enbart betalt för påbörjade utbildningsveckor.

EXTRA SMALL
Teoriutbildning
Komplett teori, quiz och kunskapsprov
Checklistor för din övningskörning
Tillgängligt i hela Sverige
Kostnadsfri 0kr/vecka
SMALL
Körsimulator mjukvara
Allt ingående i Extra Small, plus
Körsimulator mjukvara ingår
Träna B-körkortets alla 100-tals körmoment.
Obegränsat antal körtimmar/vecka
Pris 690kr/vecka
MEDIUM
Körsimulator mjukvara och hårdvara
Allt ingående i Small, plus
Körsimulator mjuk- och hårdvara
Träna B-körkortets alla 100-tals körmoment
Inklusive ratt, pedaler och växelspak som skickas hem till dig
Pris 990kr/vecka
LARGE
Fast pris för dig!
Körlektioner i bil
Simulator MEDIUM
Riskutbildning 1 och 2
Helt utifrån dina behov
På din lokala trafikskola
Ring oss så fixar vi allt!
Från 9900kr
25

Kör obegränsat antal timmar. Betala mindre.

Är du orolig för vad ditt körkort kommer kosta? Med Safes kompletta körkortsutbildningar kör du obegränsat antal timmar i Safes avancerade AI-körkortssimulator för B-körkort. Du tränar alla de 100-tals körmoment som krävs för att ta ditt B-körkort.

Räkneexempel: Safes genomsnittliga elev kör ca 10-20 timmar per vecka i körsimulatorn. Antag att en körlektion kostar 1 000 kr/tim. Den genomsnittlige eleven sparar 8 000-18 000 kr/vecka jämfört med att motsvarande lektioner hos en traditionell trafikskola. Besparingen för din körutbildning blir genomsnittseleven blir -50% av kostnaden. 

Spara tid och pengar

Hur många körmoment hinner en genomsnittlig körskoleelev träna under en körlektion i trafikskolebil? Alldeles för få. En stor del av övningstiden går normalt till uppstart/avslut, bilköer, samt transportsträckor till och från övningsområdet, t ex en cirkulationsplats eller järnvägsöverfart. 

Med Safes avancerade AI körsimulator hinner du träna varje av de ingående körmomenten i B-körkortets förarprov ca 4-6 gånger snabbare, jämfört med i en traditionell trafikskolebil. I synnerhet farliga situationer och svårare körmoment t ex halkbanan eller fickparkering. Effektivare och snabbare träning är bakgrunden till att rallyförare och Formel1-förare idag tränar betydligt mycket mer i körsimulator än i fysisk bil.   

Har du svårt att schemalägga lämpliga lektionstillfällen på en trafikskola som passar in i ditt arbete eller utbildning? Tar det mycket tid för dig att förflytta dig till och från trafikskola? Spara tid genom att i din hemmiljö träna i körsimulator och teoriapp på kvällar, helger eller när helst du har tid i din kalender. 

AI körsimulatorn och licensierade trafiklärare följer din körning och teori i realtid

Vi följer och hjälper dig i realtid från distans. Safes avancerade AI körsimulator och Safes licensierade trafiklärare följer och korrigerar de övningsmoment du tränar på i simulatorn. AI:n korrigerar felaktigheter i din körning. Din personliga trafiklärare på Safe ansvarar för att manuellt korrigera och ge dig feedback och förbättringsförslag. Även i teoriutbildningen följer din progress i realtid och hjälper dig med de frågor eller kunskapsområden där du har störst utmaningar med i teoriutbildningen.

Våra licensierade trafiklärare har över 30 års samlad erfarenhet som trafiklärare.

 

Partnertrafikskolor för lektioner i bil

De vanligaste är att våra kunder efter teoriutbildning och körning i simulator vill ta ett antal lektioner i en traditionell trafikskola innan förarprovet. Antalet lektioner är individuellt.

Safe har ett rikstäckande nätverk av utvalda partnertrafikskolor som levererar högkvalitativa körlektioner. Självfallet kan du själv välja valfri annan trafikskola. Känner du att du har fått fel trafikskola/trafiklärare? Vi hjälper dig att byta.

Nöjd-kund-garanti

Hos Safe har du alltid Nöjd-kund-garanti. Det innebär att du bara betalar för påbörjad utbildningsvecka. Du kan alltså avbryta prenumerationen när du vill om du inte är nöjd eller känner dig klar.

User placeholder image
Mattias Ström
Star image Star image Star image Star image Star image
Att ta körkortet vart mycket lättare än vad jag trodde!
User placeholder image
Enji Sadek
Star image Star image Star image Star image Star image
Rekommenderar STARKT att köra på denna körskola.
User placeholder image
Myh Nylén
Star image Star image Star image Star image Star image
Kunde inte valt en bättre körskola!
User placeholder image
Oliver Levinsson
Star image Star image Star image Star image Star image
Nu var körkortet klart!! Stort tack till alla inblandade.