Hemsimulator med trafiklärare

Utbildningspaket för dig som vill träna samtliga 100+ körmoment som ingår förarprovet. I trygg hemmiljö sparar du tid genom att öva allt från halkbanekörning, fickparkering, landsväg, parkering, effektiv bromsning, start i lutning, cirkulationsplats, körning i tätort, högerregeln, motorväg, riskfyllda situationer och många fler körmoment. Obegränsat antal körtimmar i simulatorn ingår under prenumerationsperioden. Plus en personlig trafiklärare som aktivt hjälper dig på resan till körkortet.

Så fungerar hemsimulator med trafiklärare

Kör obegränsat antal timmar i körsimulatorn. Veckovis har du och trafikläraren ett inbokat 30 minuters digitalt videomöte via Discord eller Google Meet. Trafikläraren instruerar och ger dig feedback på din genomförda körning den senaste veckan, samt ger dig tips inför körningen kommande vecka.

 

Hemsimulator och trafiklärare finns i hela Sverige

Hemsimulator med trafiklärare är tillgängligt i hela Sverige oavsett var du bor. Hemsimulator med trafiklärare kostar 3 960 kr/månad. Ingen bindningstid efter en månad. Kostnaden efter första månaden är 990 kr/vecka om du önskar fortsätta prenumerera på tjänsten.

 

Hemsimulatorn skickas direkt hem till dig

Simulatorn skickas direkt hem till din dörr. Träna obegränsat i ditt eget tempo och utan stress.

 

Trafikläraren hjälper dig igång

Utbildningsperioden inleds med ett startsamtal med trafikläraren. Prenumerationen startar när din personliga trafiklärare installerat simulatorn och hjälpt dig igång med körövningarna.

 

Samtlig utrustning du behöver ingår

Vi skickar samtlig utrustning du behöver – ratt, pedaler, växelspak, hörlurar och ev dator. Många kunder har en egen dator och/eller tv-skärm som man vill använda. Körsimulatorn är kompakt och ryms på ett vanligt skrivbord. Installationen går på några minuter, är mycket enkel och den hjälper vi dig med via distans. Efter du beställt paketet kontaktar vi dig för att komma överens om lämplig utrustning att skicka. Utrustningen skickas i ett paket hem till dig.

 

 

Vanliga frågor och svar

Vad ingår i Hemsimulator med trafiklärare?

I paketet “Hemsimulator med trafiklärare” ingår en hemskickad körsimulator med 100+ körövningar. Du kör obegränsat, hur mycket och när du vill. Utöver simulatorkörningen ingår ett veckovis 30 minuters samtal med din egen trafiklärare på Safe Trafikskola. Vi coachar dig hela vägen fram till körkortet.

 

Passar Hemsimulator med trafiklärare mina behov?

Vill du bli en säker förare och väsentligt öka chanserna att klara uppkörningen? I Hemsimulator med lärare övar du på hundratals körmoment från krypkörning till motorväg.

 

Många kunder uppskattar att själva kunna öva på riskfyllda och svåra körmoment såsom fickparkering och halkbana. Mängdträning är viktigt för alla som vill ta körkort. Antalet körtimmar och antalet försök på respektive utbildningsmoment är centralt för att bli en säker förare. Kunderna uppskattar att i Hemsimulatorn kunna öva så många gånger hen vill. Ytterligare en fördel med Hemsimulator är du kan träna under kvällar, helger eller ledigheter – utan att behöva ta tiden att åka till och från en trafikskola. Med simulatorn är du igång med din körning direkt.  

 

Blir det billigare att öva med Hemsimulator jämfört med lektioner i bil?

Ja. Du får både en hemsimulator som du får köra obegränsat antal timmar i, plus en personlig trafiklärare 30 min vecka som ger feedback på din körning.

 

Professionella racingförare övar idag mer i simulatorer än i racingbilar, vilket inte är någon slump. Upplevelsen är idag så proffsig att den knappt skiljer sig från det du upplever i bil. De övar effektivare per timme och dessutom är kostnaden lägre.

 

Du sparar alltså pengar och tid genom att effektivt och obegränsat träna på körmomenten som just du behöver. Har du behov av att träna cirkulationsplatser? Du hinner träna mångdubbelt fler gånger cirkulationsplatser i simulator, jämfört med i traditionella lektioner i bil (där du behöver förflytta dig från trafikskolan till övningsplatsen för respektive körmoment).

 

Hur fungerar Hemsimulatorn?

Vi skickar hem ratt, pedaler, växelspak, hörlurar hem till din bostad. Själva simulatorn kommer du åt genom att installera Safe trafikskolas simulatorprogram på din egen dator eller på vår översända dator. Väl inne i simulatorn har du tillgång till 100+ körövningar att köra.

 

Hur säger jag upp prenumerationen?

Det gör du enkelt på vår hemsida. Efter ditt köp får du ett mail med instruktioner gällande hur du kommer åt Mina Sidor på vår hemsida. Med ett enkelt knapptryck kan avsluta din prenumeration och vid frågor mailar du oss på info@safetrafikskola.se eller ringer oss på 020-899272. Observera att kortaste tiden att prenumerera är 1 månad vilket kostar 3 690 kr. Därefter är prenumerationen obunden och du kan säga upp den när som helst. Prenumerationskostnaden är därefter 990 kr/vecka.