Körkortgaranti

Körkortsgaranti

Safe Körkortsgaranti är en komplett körutbildning där alla körlektioner i bil och simulator du behöver ingår, samt fri tillgång till de digitala läromedlen i Safe Körkortsapp.

Utbildningen planeras i samråd mellan dig och din personliga trafiklärare, utifrån dina individuella behov och förutsättningar. Du får full koll, från behovsanalys till uppkörning inklusive inbokade datum för teoriprov. Tillsammans lägger ni upp ett schema för lektioner i bil, lektioner i simulator och teoriövningar.

Körlektioner i bil och simulator

I utbildningen inkluderas samtliga körmoment du behöver för att ta ditt körkort, i en anpassad mix av lektioner i trafikskolebil och simulator. Simulatorövningarna sparas och kontrolleras av din trafiklärare, vilket gör att du får reda på vilka körmoment du behöver träna extra på.

Att öva i simulator är det mest effektiva sättet att snabbt och säkert träna på de hundratals körmoment som du ska kunna vid uppkörningen. Och du får träna så mycket du vill.

Safe Körkortsapp hjälper dig hela vägen

I appen finns också en komplett teoridel som lär dig allt du behöver för att klara kunskapsprovet, både bättre och snabbare. Över 650 skräddarsyddda frågor ser till att du är väl förberedd. Utförliga texter, varvat med pedagogiska bilder, filmer och quiz gör att du tar dig till kunskapen på ett enklare och roligare sätt.

Vad krävs av dig?

För att Körkortsgarantin ska gälla och du ska lyckas ta ditt körkort på tolv veckor behöver du vara tillgänglig det antal utbildningstimmar per vecka du och din trafiklärare kommer överens om. Du måste också följa den individuella läroplan som sätts upp. Eftersom utbildningsinnehållet är på svenska behöver du förstå och tala svenska flytande.

I priset för Safe Körkortsgaranti ingår inte kostnaden för Riskutbildning 1 och 2.