Gratis teoriapp

Vår teoriapp för körkort underlättar hela körkortsresan med komplett teori, quiz, prov, möjlighet att spela in din egen körning, direktåterkoppling från erfarna trafiklärare och bokning av färdiga utbildningspaket.

Ladda ner appen!

Komplett kunskap

Med vår unika teoriapp kommer du att glida igenom hela utbildningsprocessen – från det ögonblick du sätter dig bakom ratten till det ögonblicket du håller ditt körkort i handen. Du får tillgång till en komplett teoriutbildning, quiz, prov och möjlighet att spela in din egen körning hemma. Dessutom har vi en inbyggd chattfunktion så att du kan få direkt feedback från våra erfarna och kompetenta trafiklärare.

Vår app är utformad för att göra utbildningen så lärorik och underhållande som möjligt för dig. Du kan boka körlektioner och intensivkurser med våra professionella trafiklärare och ta handledarutbildning för att lära dig att köra på ett säkert sätt. Vi erbjuder också övningskörning och riskutbildning för att ge dig en komplett körkortsutbildning.

Så vad väntar du på? Ladda ner vår app nu och börja plugga!

 

 

Vanliga frågor och svar

Innehåller appen all teori?

Ja – appen innehåller all teori du behöver för att klara av teoriprovet.

 

Är den verkligen helt gratis?

Ja – all teori i appen är helt gratis! Som betalande kund kommer du åt andra coola funktioner såsom en bilsimulator vi skickar hem till dig, möjlighet att chatta med en trafiklärare samt spela in din övningskörning och få digital feedback.

 

Hur laddar jag ner appen?

Sök på “Safe Trafikskola” i antingen App Store om du har en iPhone eller Google Play om du har en Android så hittar du den där!