Gratis teoriapp

Vår teoriapp för körkort underlättar hela körkortsresan med komplett teori, quiz, prov, möjlighet till direktåterkoppling från erfarna trafiklärare och bokning av färdiga utbildningspaket.
Gratis teoriapp
Allt du behöver för teoriprovet
Teorikapitel, kunskapsprov & quiz

Komplett kunskap

Du får tillgång till en komplett teoriutbildning, quiz och prov. Dessutom har vi en inbyggd chattfunktion så att du kan få tips och direkt feedback från våra erfarna och kompetenta trafiklärare.

 

Ladda ner vår app nu! Börja plugga i Safes kompletta teoriapp speciellt framtagen för att du ska klara kunskapsprovet.

Allt du behöver för teoriprovet

Med vår teoriapp för körkort underlättas hela resan – från första gången du sitter bakom ratten tills du har körkortet i handen. Du får tillgång till komplett teori, quiz och prov. Dessutom finns en inbyggd chattfunktion så att du kan få direktåterkoppling från erfarna trafiklärare.

Quiz, kunskapsprov och all teori

I teoriappen hittar du allt du behöver. Lättlästa teorikapitel, kunskapsprov och quiz. Och det bästa av allt – det är helt gratis. Vår app är utformad för att göra utbildningen så intressant och underhållande som möjligt för dig.

Vanliga frågor och svar

Är den verkligen helt gratis?

Ja. All teori i appen är helt gratis!


Hur laddar jag ner appen?

Sök på “Safe trafikskola” i antingen App Store eller Google Play.

Inte börjat övningsköra än?

För att få övningsköra privat behöver du och din handledare gå en handledarkurs. Våra erfarna lärare håller kurser på kvällar och helger så att du kan gå när det passar dig.