Gratis teoriapp

Vår teoriapp för körkort underlättar hela körkortsresan med komplett teori, quiz, prov, möjlighet att spela in din egen körning, direktåterkoppling från erfarna trafiklärare och bokning av färdiga utbildningspaket.
Gratis teoriapp
Allt du behöver för teoriprovet
Teorikapitel, kunskapsprov & quiz

Komplett kunskap

Med vår unika teoriapp kommer du att glida igenom hela utbildningsprocessen – från det ögonblick du sätter dig bakom ratten till det ögonblicket du håller ditt körkort i handen. Du får tillgång till en komplett teoriutbildning, quiz, prov och möjlighet att spela in din egen körning hemma. Dessutom har vi en inbyggd chattfunktion så att du kan få direkt feedback från våra erfarna och kompetenta trafiklärare.

 

Så vad väntar du på? Ladda ner vår app nu och börja plugga!

Allt du behöver för teoriprovet

Med vår teoriapp för körkort underlättas hela resan – från första gången du sitter bakom ratten tills du har körkortet i handen. Du får tillgång till komplett teori, quiz, prov och möjlighet att spela in din egen körning hemma. Dessutom finns en inbyggd chattfunktion så att du kan få direktåterkoppling från erfarna trafiklärare.

Quiz, kunskapsprov och all teori

I vår teoriapp finns allt du behöver. Lättlästa teorikapitel, kunskapsprov och quiz. Och det bästa av allt – det är helt gratis. Vår app är utformad för att göra utbildningen så intressant och underhållande som möjligt för dig. Utöver teori kan du även om du vill, boka körlektioner och intensivkurser med våra trafiklärare och ta handledarutbildning för att lära dig att köra på ett säkert sätt.

Vanliga frågor och svar

Är den verkligen helt gratis?

Ja – all teori i appen är helt gratis! Som betalande kund kommer du åt andra coola funktioner såsom en bilsimulator vi skickar hem till dig, möjlighet att chatta med en trafiklärare samt spela in din övningskörning och få digital feedback.


Hur laddar jag ner appen?

Sök på “Safe Trafikskola” i antingen App Store om du har en iPhone eller Google Play om du har en Android så hittar du den där!

Inte börjat övningsköra än?

För att få övningsköra privat behöver du och din handledare gå en handledarkurs. Våra erfarna lärare håller kurser på kvällar och helger så att du kan gå när det passar dig.