Om Oss

Vi är Safe

Genom att kombinera många års erfarenheter från traditionella körskolor, med god pedagogik och innovativ teknik, kan vi erbjuda en smartare och säkrare körutbildning till ett bättre pris. Våra digitala läromedel ger både dig och dina lärare direkt feedback på dina prestationer, tydliggör kunskapsmålen och anpassas efter just dina förutsättningar. Hos oss kan du öva i fullt utrustade simulatorer och få coachning direkt av våra trafiklärare. Och därför kan du förvänta dig ett engagemang och tydlighet utöver det vanliga.

Jennifer Lindström

Trafiklärare

Viktor Nyberg

Grundare, Trafiklärare och Utbildningsledare

Mattias Vikman

VD, Trafiklärare och Trafikskolechef

Vår vision

Ju säkrare vi är bakom ratten, desto större trygghet skapar vi för oss själva och andra. Och allt tar sin start i körkortsutbildningen. Vi utbildar inte bara för att du ska få ett körkort så snabbt och smidigt som möjligt, vi utbildar för att du ska kunna agera skickligt och ansvarstagande i trafiken. Nu och för resten av livet.

Allt vi gör genomsyras av ett personligt engagemang för våra elevers utveckling till trygga och säkra bilförare. Vi vägleds av lyhördhet, samspel och ansvar.