Körkortsprenumeration

Safe Körkortsprenumeration är ett perfekt utbildningspaket för dig som är i startgroparna på körkortsresan och söker ett kostnadseffektivt alternativ som förbereder dig hela vägen till uppkörningen.

Kostnadseffektivt

Safe Körkortsprenumeration är en utbildningspaket som har utformats för att ge dig en kostnadseffektiv och omfattande förberedelse inför din körkortsresa. Körkortsprenumerationen är tillgängligt i hela Sverige utan bindningstid för endast 1 490 kr per vecka!

Hemsimulator
Simulatorn skickas direkt till din dörr och innehåller skräddarsydda övningar som du kan öva på obegränsat i ditt eget tempo och utan stress.
Teoriapp
Vår mobilapp ingår i prenumerationen. Den innehåller komplett teori, quiz, prov och är kopplad till dina framsteg och körning i simulatorn.
Personlig återkoppling
Utöver den feedback som ges på din körning i simulatorn så ingår även veckovisa samtal med en personlig trafiklärare för återkoppling.

Priset för prenumerationen är 1 490 kr per vecka med ett minimum på 3 veckor. Detta gör det till ett mycket prisvärt alternativ, särskilt med tanke på alla de fördelar som det ger. Med Safe Körkortsprenumeration kan du vara säker på att du är väl förberedd när det är dags att ta ditt körkort!

Systemkrav (simulator)

Rekommenderade krav

Normala inställningar vid 1080p

 

 • OS: Windows 10 64-bit
 • CPU: AMD Ryzen 7 1700 3.0Ghz / Intel Core i7-6700 3.4Ghz (eller bättre)
 • RAM: 32 GB RAM
 • GPU: AMD R9 290 / Nvidia GeForce GTX 970
 • DirectX: Version 11
 • Lagring: 50 GB ledigt utrymme
Minimikrav

Lägsta inställningar vid 720p

 

 • OS: Windows 7 Service Pack 1 64-bit
 • CPU: AMD FX 6300 3.5Ghz / Intel Core i3-6300 3.8Ghz
 • RAM: 16 GB RAM
 • GPU: Radeon HD 7750 / Nvidia GeForce GTX 550 Ti
 • DirectX: Version 11
 • Lagring: 45 GB ledigt utrymme

Vanliga frågor och svar

Vad ingår i körkortsprenumerationen?

I körkortsprenumerationen ingår en hemskickad bilsimulator med fler än 130 unika övningar för dig att köra hemma när du vill och hur mycket du vill. Utöver det får du ett veckovis 30 minuter samtal med din alldeles egna trafiklärare på Safe Trafikskola som coachar dig hela vägen fram till körkortet. Avslutningsvis får du full tillgång till vår app som innehåller all teori, möjlighet att spela in din övningskörning och få feedback från din trafiklärare och andra smarta funktioner som en checklista på vad du ska öva på med övningskörningen hemma.

 

Passar körkortsprenumerationen mig?

Körkortsprenumerationen passar dig som inte behöver så många körlektioner utan har möjlighet att köra en hel del hemma. Med bilsimulatorn och din egna trafiklärare får du tillgång till kostnadseffektiv hjälp som kompletterar din egen övningskörning och minskar behovet av körlektioner. Om du inte har tillgång till särskilt mycket egen övningskörning passar vårt paket Körkortsgaranti bättre som även innehåller så många körlektioner som du behöver.

 

Hur säger jag upp prenumerationen?

Du gör det enkelt här på vår hemsida. Efter ditt köp får du ett mail med instruktioner hur du kommer åt Mina Sidor på vår hemsida där du med ett knapptryck kan avsluta prenumerationen. Notera att minimalt antal veckor för prenumerationen är 3.

 

Hur fungerar hemsimulatorn?

Vi skickar hem ratt, pedaler och en växellåda till dig. Själva simulatorn kommer du åt genom att installera Safe Trafikskolas simulatorprogram på din dator. Väl inne i simulatorn har du tillgång till mer än 130 övningar att köra. Observera att simulatorn inte fungerar med Mac, enbart PC.