Körkort FAST PRIS

Körkort FAST PRIS är en komplett körutbildning med bil- och simulatorlektioner, digital teoriutbildning och personlig trafiklärare. Utbildningen är anpassad efter dina individuella behov och förutsättningar. Körkort FAST PRIS är vår mest populära körutbildning.

Ett smartare och säkrare körkort

Vill du ta ett smartare och säkrare B-körkort? Önskar du ett fast pris och slippa oroa dig över antalet lektioner som du behöver på trafikskola?  Safe erbjuder dig en komplett körutbildning som inkluderar obegränsat med körlektioner i bil och simulator under en 12 veckors utbildningsperiod. Allt för att du ska kunna ta ditt körkort så smart och säkert som möjligt.

Extra allt

Utbildningen är aktiv och anpassas efter dina individuella behov och förutsättningar. En aktiv, personlig trafiklärare hjälper dig att lägga upp en läroplan som passar dig och ditt schema. Du tränar både i trafikskolebil och i körsimulator. Simulatorövningarna säkerställer att du kan alla körmoment som du behöver innan uppkörningen, t ex fickparkering, halkbana, stadstrafik och cirkulationsplatser. Det bästa av allt – du får träna så många timmar du vill. Nyttja kvällar, helger och ledigheter för att träna i Hemsimulatorn. Vi skickar din simulator till din hemadress direkt du beställer utbildningspaketet.

Lektioner i bil, simulator och app

Mycket mer än bara körövningar i trafikskolebil ingår i Körkort FAST PRIS. Simulatorövningarna inleds direkt när du beställer paketet. Det gör även vår kompletta digitala teoriutbildning i mobilappen. Teorin i appen hjälper dig att bättre och snabbare klara kunskapsprovet. Över 650 skräddarsydda teorifrågor baserat på kunskapsprovets krav, utförliga texter, pedagogiska bilder, filmer och quiz gör att du kan ta till dig kunskaperna på ett enklare och roligare sätt.

Vi hjälper dig aktivt, samt följer dina framsteg i realtid

En aktiv, personlig trafiklärare finns med dig hela vägen under utbildningperiodens tolv veckor. Trafikläraren hjälper dig instruktivt och i praktiken med de körmoment där du har störst individuellt behov. Vi bistår även gällande din förståelse för teorins olika delar.

Din trafiklärare hjälper dig aktivt, samt följer i realtid dina framsteg i teori, simulator och i bil. Vårt proaktiva arbetssätt gäller både din teoriutbildning, körmomenten i simulator samt lektionerna i trafikskolebil. Alla delar som krävs för att du ska klara förarprovet.

Vi finns på din ort

Utbildningen utförs på alla större orter i hela Sverige. Du väljer själv en trafikskola nära dig för körlektionerna i bil, alternativt hjälper vi dig med en utvald trafiklärare hos en av våra partnertrafikskolor runt om i landet.

Nöjd-kund-garanti

När du köper Körkort FAST PRIS har du alltid Nöjd-kund-garanti. Det betyder att du när som helst under utbildningen kan avbeställa ditt köp. Safe tar enbart betalt för den del av utbildningen som redan utförts. D v s avbeställer du utbildningen efter halva utbildningstiden så betalar du bara halva priset. Välkommen till ett smartare och säkrare körkort!

Vecka 1-4 : Körlektioner i simulator och teoriutbildning 

timeline image
timeline image

Utbildningsstart och individuell läroplan. Din personliga trafiklärare lägger tillsammans med dig upp en individuell läroplan. Läroplanen innehåller din tillgänglighet och när du planerar att träna teori och körsimulator. Varje vecka under utbildningsperioden om 12 veckor träffar du trafikläraren digitalt för uppföljning och planering. 

Lektioner i körsimulator med aktiv lärare. En komplett Körsimulator skickas hem till dig. Din personliga trafiklärare hjälper dig att installera körsimulatorn på distans. Via Discord hjälper trafikläraren dig igång med körövningar redan från första utbildningsdagen. 

Teoriutbildning. Trafikläraren följer på distans dina framsteg i teoriutbildningen, men finns alltid nära dig för frågor och svar via vår chatt, telefon eller vid veckomöten. 

Vad händer om jag inte hinner klart teoriutbildningen inom 4 veckor? Ingen fara. Safe flyttar då fram startdatumet för dina 8 veckor med körlektioner i bil och simulator. Du startar alltså dina åtta veckor (vecka 5-12) samma dag du klarat teoriprovet och genomgått de två obligatoriska kurserna Risk 1 och Risk 2 (dessa två kurser ingår ej i priset). Intensivutbildning SVERIGE måste genomföras inom ett år från betalning av utbildningen.

Vecka 5-12 : Körlektioner i bil på lokal trafikskola och i simulator 

timeline image
timeline image

  • Körlektioner i bil och simulator under 8 veckor. Under åtta veckor tränar du i en trafikskolebil tillsammans med en personlig trafiklärare på din ort. Körlektionerna i bil kombineras med extra träning i hemsimulator av de körmoment du behöver träna extra på för att klara körkortet.

  • Dags för uppkörningen och ditt förarprov. Din personliga trafiklärare är aktivt med dig hela vägen med tips och råd. Vid omprov tränar vi dig på de körmoment som behövdes i bil och/eller simulator fram till nästa provtillfälle.


Godkänt förarprov betyder att körkortet är ditt! Vi ser fram emot att möta dig som en smart och säker förare på vägarna.

Vanliga frågor och svar

Vad ingår i Körkort fast pris?

Obegränsat med körlektioner i bil och simulator, plus en aktiv trafiklärare under utbildningsperioden. Körsimulator med 100+ körövningar där du i hemmiljö tränar alla körmoment som du behöver träna på för att ta ditt körkort vid förarprovet (uppkörningen). Teoriapp där du hittar all teori du behöver för att klara kunskapsprovet, plus möjlighet att kommunicera direkt med din trafiklärare. Risk 1 och Risk 2 samt avgift för teori- och förarprov ingår inte.

 

Har ni Nöjd-kund-garanti om jag inte blir 100% nöjd?

Ja. Du har alltid rätten att avbryta Körkortsutbildningen när som helst under utbildningsperiodens 12 veckor. Vid avbruten utbildning återbetalar vi dina ej nyttjade utbildningstjänster under din återstående utbildningstid. Safe har också rätt att vid var tid avbryta utbildningen och återbetala återstående del av utbildningen med avdrag för de tjänster du redan nyttjat. Återbetalningen sker proportionellt utifrån hur stor del av utbildningstiden du redan nyttjat, dvs har du nyttjat 6 av 12 veckors utbildningstid så återbetalar vi halva priset till dig.

 

För vem passar Körkort FAST PRIS?

Körkort FAST PRIS passar dig som vill ha en aktiv och engagerad trafiklärare och en trafikutbildning där du kan träna obegränsat under utbildningsperioden. Vår drivkraft är att ge dig en smartare och säkrare väg till körkortet. Körkort FAST PRIS är vårt populäraste paket. 

 

De två vanligaste kundtyperna som väljer Körkort FAST PRIS är:  

  1. Du som precis ska starta din körkortsutbildning. Kanske undrar du hur många lektioner du behöver ta eller vad slutpriset för körkortet ska bli?
  2. Du som kört tidigare på en trafikskola och/eller övningkört hemma, men tidigare avbrutit din trafikutbildning innan du fick körkort. 

Körkort FAST PRIS är precis vad det heter – ett fast pris på körkortet. Givetvis förutsätter det att du är engagerad och följer de regler vi kommer överens om. Körkort FAST PRIS är för dig som vill veta vad körkortet kostar – istället för att köpa 5-,10- eller 20-paket med körlektioner.

 

Vad skiljer Körkort FAST PRIS från konkurrerande traditionella trafikskolor?

Majoriteten av eleverna på traditionella trafikskolor har ett “rörligt pris”, dvs man köper 5-, 10-, 20-pack med körlektioner tills trafikläraren säger att det räcker. Detta leder till en stor oro för vad körkortet kommer att kosta. När inköpta lektioner inte räcker uppkörning så får du köpa till fler lektioner. 

Safe har valt en annan väg. Vi tror på en aktiv trafikutbildning med en personlig trafiklärare baserad på varje kunds individuella behov, önskemål och förutsättningar. Vi har investerat i det tidseffektivaste utbildningsvertyget – körsimulatorer som både trafikskoleelever och Formel1-stjärnor använder för att få effektivaste utbildning på kortast tid. 

 

Hur fungerar Hemsimulatorn?

Vi skickar hem ratt, pedaler och en växellåda till dig. Själva simulatorn kommer du åt genom att installera Safe Trafikskolas simulatorprogram på din dator. Väl inne i simulatorn har du tillgång till mer än 100+ övningar att köra. En trafiklärare hjälper dig igång och ger dig löpande, aktiv feedback gällande hur du ska förbättra din körning.

 

Får jag själv välja trafikskola för körlektioner i bil?

Ja. Du väljer själv den trafikskola du önskar köra på i din stad. Vanligast är att kunder väljer en partnertrafikskolor som Safe samarbetar på orten/stadsdelen där du bor. Safe betalar alltid oavsett för alla dina lektioner. Priset för lektioner i bil ingår i paketpriset för Körkort FAST PRIS.

 

Får jag byta personlig trafiklärare om jag inte skulle bli nöjd?

Ja. Meddela oss på Safe om du önskar byta trafiklärare i bil, eller för simulator och teori.

 

Ingår Risk 1, Risk 2 och avgifter för teori- och körprov?

Eftersom vissa kunder redan tagit Risk 1 och/eller Risk 2 hos tidigare utbildningsaktörer så har vi valt att inte inkludera det i priset. Du väljer valfri utbildningsleverantör för dessa utbildningsdelar. Självklart hjälper vi dig hitta en duktig utbildare om du vill.

 

Kan jag pausa utbildningsperioden?

Ja. Du kan skriftligt pausa utbildningen med ett mail till info@safetrafikskola.se när som helst under utbildningsperioden. Du kan därefter välja att återuppta resterande del av utbildningsperioden vid ett senare tillfälle. Totalt är utbildningsperioden maximalt 12 veckor. Alla Safes utbildningar är giltiga i 12 månader från betalning. Du kan alltså inte spara din utbildning längre än ett år från inköpstillfället, därefter är den förbrukad.

 

Kan jag förlänga utbildningsperioden om jag inte klarar teoriprovet, eller ej hinner med Risk 1 och Risk2?

Ja. Efter du klarat teoriprovet har du upp till 8 veckor med obegränsade lektioner i bil och simulator med din personliga trafiklärare.

 

Hur lång tid tar första respektive andra delen?

Den första utbildningsdelen tar normalt ca 4 veckor. Den andra delen tar normalt upp till 8 veckor.

 

Får jag tillbaka pengarna ifall jag klarar utbildningen på kortare tid än 12 veckor?

Nej. Har du fått körkort har du nått målet med utbildningen.