Körkort FAST PRIS

Körkort fast pris är en komplett körutbildning med bil- och simulatorlektioner, digitala läromedel och personlig trafiklärare. Utbildningen är anpassad efter individuella behov och förutsättningar.

Extra allt

Vad är mer spännande än att känna vinden i håret medan du kör bil på en öppen väg? Att göra det med självförtroende och säkerhet. Vi erbjuder en komplett körutbildning som inkluderar alla körlektioner i bil och simulator som du behöver för att känna dig redo att ta körkortet.

Utbildningen är anpassad efter dina individuella behov och förutsättningar, med en personlig trafiklärare som hjälper dig att lägga upp en läroplan som passar dig. Du kommer att få träna både i trafikskolebil och i simulator, och det är just simulatorövningarna som är det mest effektiva sättet att träna på körmomenten du behöver kunna vid uppkörningen. Och det bästa av allt, du får träna så mycket du vill.

Och det är inte bara bilövningar som ingår i vår utbildning, vi har också en komplett teoridel i appen som hjälper dig att klara kunskapsprovet bättre och snabbare. Över 650 skräddarsydda frågor, utförliga texter, pedagogiska bilder, filmer och quiz gör att du tar dig till kunskapen på ett enklare och roligare sätt.

Så vad väntar du på? Låt oss hjälpa dig att känna dig redo att ta ditt körkort på 12 veckor med Safe Körkort fast pris!

Hur funkar det?

Nedan följer en schema över hur Körkort fast pris går till, vecka för vecka. Notera att Risk 1, Risk 2 (Halkbana), Teoriprov och eventuellt omprov måste godkännas innan man kan gå vidare till vecka 5 i schemat. Körkort fast pris täcker inte kostnaderna för dessa moment, men vi hjälper gärna till att boka in dessa utbildningar åt dig vid behov.

Vecka 1-4

2 timmar teori per vecka i vår mobilapp. Det finns alltid hjälp att få av våra trafiklärare direkt i appen.

10 timmar simulator per vecka

Frivillig övningskörning. I vår app kan du även spela in din övningskörning och få återkoppling från trafiklärare.

Detaljer

Under vecka 1 till 4 kommer du lära dig nödvändig teori i vår mobilapp och lära dig de körmoment i vår simulator som krävs innan man sätter sig i en riktig bil. I denna fas kommer du gå en analyslektion i bil, tillsammans med trafiklärare, för att planlägga din utbildning. Du får mer än gärna övningsköra privat parallellt med din handledare (om du har en).

Risk 1
Inga lektioner i bil innan godkänt teoriprov.
Risk 2 (Halkbana)
Inga lektioner i bil innan godkänt teoriprov.
Teoriprov
Inga lektioner i bil innan godkänt teoriprov.
Eventuellt omprov
Inga lektioner i bil innan godkänt teoriprov.

Vecka 5-12

Teori i vår mobilapp utifrån behov

Simulator utifrån behov

Frivillig övningskörning. I vår app kan du även spela in din övningskörning och få återkoppling från trafiklärare.

2 lektioner i bil per vecka

Detaljer

Innan du påbörjar denna andra fas av utbildningen ska du ha klarat av ovan moment; Risk 1, Risk 2 (Halkbana) och teoriprovet.

 

Under vecka 5 till 12 är det upp till dig själv hur mycket teori du vill läsa eller köra i simulatorn, använd utifrån behov. Nu börjar körning med trafiklärare i riktig bil med 2 lektioner per vecka där du kommer lära dig alla körmoment som krävs för att göra dig redo för uppkörningen.

Uppkörning
Eventuellt omprov

Vanliga frågor och svar

Vad ingår i Körkort fast pris?

I Körkort fast pris ingår allt du behöver för att ta ditt körkort. Obegränsat med körlektioner, vår bilsimulator med mer än 130 övningar som vi skickar hem till dig samt full tillgång till vår app där du hittar all teori du behöver, har möjlighet att chatta direkt med din trafiklärare och kan spela in din övningskörning och få digital feedback. Risk 1- och 2 samt avgift för teori- och förarprov ingår dock inte.

 

Passar Körkort fast pris mig?

Körkort fast pris passar dig som vill ha en snabb, smidig och säker väg till körkortet. Utöver en egen trafiklärare får du så många körlektioner som behövs, samt tillgång till en hemskickad bilsimulator och en app med allt du behöver, inklusive teori. Med bilsimulatorn och din egna trafiklärare får du tillgång till kostnadseffektiv hjälp som kompletterar din egen övningskörning och minskar behovet av körlektioner.

 

Vad händer om jag inte är 100% nöjd under Körkort fast pris

utbildningsperiod?

Du har alltid rätten att avbryta Körkortsutbildningen när som helst under utbildningsperiodens 12 veckor. Vid avbruten utbildning återbetalar vi de ej nyttjade tjänsterna under återstående utbildningstid. Safe har också rätt att avbryta utbildningen och återbetala återstående del av utbildningen med avdrag för de nyttjade tjänsterna enligt prislista (körlektioner i bil och körkortsprenumeration under de veckor kunden nyttjat tjänsten.

 

Räkneexempel: Anna betalar paketpriset 24 900 kr för Körkort fast pris. Anna väljer att avbryta efter 5 veckor då hon klarat teorin. Anna betalar enbart för de tjänster hon nyttjat under de 5 veckorna, vilket är paketet Körkortsprenumeration (körsimulator + teori) under 5 veckor och 3 st körlektioner i bil till listpris 1000 kr/lektion. Detta betyyder att Anna får tillbaka 24 900 kr – (5 veckor * 990 kr/vecka) – (3 körlektioner * 1000 kr/st) = 18 930 kr får Anna tillbaka oavsett anledning att hon avbryter.

 

Hur fungerar hemsimulatorn?

Vi skickar hem ratt, pedaler och en växellåda till dig. Själva simulatorn kommer du åt genom att installera Safe Trafikskolas simulatorprogram på din dator. Väl inne i simulatorn har du tillgång till mer än 130 övningar att köra. Observera att simulatorn inte fungerar med Mac, enbart PC

 

Får jag själv välja trafikskola för körlektioner i bil?

Safe har en partnerskola i din stad som vi i första hand kommer att boka in dig på för lektioner. Du får dock själv välja den trafikskola du önskar köra på om du hellre kör någon annanstans. Safe betalar alltid oavsett för alla dina lektioner. 

 

Ingår Risk 1, Risk 2 och avgifter för teori- och körprov?

Våra elever har alla olika förutsättningar och behov. Eftersom vissa redan tagit Risk 1 och/eller Risk 2 så har vi valt hålla detta utanför.

 

Kan jag pausa utbildningsperioden?

Ja.

 

Kan jag förlänga utbildningsperioden?

Din personliga trafiklärare på Safe kan göra så vid behov.

 

Ungefär hur lång tid tar första och andra delen?

Den första delen tar normalt ca 4 veckor. Den andra delen tar normalt 8 veckor.